Válassza az Oldal lehetőséget

Stream szolgáltatás


Bizonyára Ön is tisztában van vele, hogy az online jelenlét a 21. században elengedhetetlenül fontos. A mai világban az internet adta lehetőséggel tájékozódnak az emberek a különböző eseményekről.

A kisebb prezentációs előadásoktól a sok kamerás felvételekig tudjuk biztosítani az online megjelenést.

Számos előnnyel rendelkezik egy élő videó. A nagyobb nézettség mellett a szolgáltatásunk tartalmazza a rendezvény végeztével egy összevágott kész anyagot. Nem szükséges utómunka, ezzel sok időt, energiát és pénzt spórolhat meg. Legyen szó bármilyen tartalomról, amit élőben szeretne közvetíteni, állunk rendelkezésére.
Eszközeink képesek logóját, videóit, prezentációját az élő adásba beilleszteni, így valóban egy profi közvetítést nézhetnek a résztvevők. Nem jelent problémát az online videóhíváson felül az oktatást segítendő képernyő megosztás sem, így szolgáltatásunk szoftverek bemutatására is alkalmas. Bízunk benne, hogy előadását, rendezvényét online „színesíteni” tudjuk, hogy valóban élvezhető legyen az otthon ülő nézők számára is.

Referencia

Élő adások streamelésével több magyarországi és külföldi produkció nézettségét növeltük meg, kihasználva az online média lehetőségeit. A munka melyre a legbüszkébbek vagyunk, és egyben a legtöbb kihívást tartogatta: a Magyar Külügyminisztérium által szervezett “Budapest Water Summit” rendezvényt élőben streamelni.

A 3 napos rendezvényen a helyszínen több mint 2400 résztvevő volt 118 különböző országból, köztük 28 miniszter. Párhuzamosan kellett két különböző helyszínt streamelni, mind a kettőt angolul és magyarul. Párhuzamosan ment a stream Facebook-ra, Youtube-ra és saját szerverre, hogy az esemény weboldalán platformfüggetlenül lehessen az adást követni.

A Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége 2019-ben is megrendezte a zenészek és a hangfelvétel-kiadók legnagyobb ünnepét, a Fonogram – Magyar Zenei Díj gálaestet.

Munkatársaink segítségével zajlott a Facebook-ra és Youtube-ra küldött stream, mely több mint 7500 embert ért el. A legtöbb egyidejű megtekintés a kb. 2 órás eseményen közel 1200 volt.

Ha felkeltettük érdeklődését, további információra lenne szüksége,  vegye fel velünk a kapcsolatot az elérhetőség menüpont alatt!